Monday, August 30, 2010

terima kasih awak.


lately aku bz sangat.. tambah2 dengan leptop ni bual hal.. modam broadband nye pulak rosak.. seakan-akan tak kasi aku tuk trus on9 sebelah malam. mungkin tau keadaan tuan dia yang sedang bersedih. ni pon aku hanye dapat on9 time kat opis je... hehe..

napa aku bersedih??? hurm..
keputusan telah pun dibuat.. kini aku dan dia dah berakhir.
yang pelik aku tak sedih or menangis.. aku rasa.. tuk korang yang putus cinta macam aku ni.. hehe.. time sedih2 tu call la kawan.. jangan sembang pasal xboy korang yang tinggal kan korang.. tu la yang buat kan lebih sedih.. ape yang aku buat.. sembang kosong yang boleh buat aku gelak sampai pecah perut.. pas tu tdo.. ingat betapa happy nye kawan2 kesayangan masih ade tak tinggal kan aku

tapi.. dalam masa yg same.. aku geram sangat.. sidia tu telampau pengecut.. tak de pun nak kasi tau terang2 yang dia nak putus.. aku cuma paham2 sendiri.. yer la.. da kompem2 la dia x mo kat aku da kan. bila msg, call, msg kat fb, ym smua dia x reply sedangkan dia on9 dan kusyuk sembang gan gurl kat fb dia.. bila aku post kat wall dia.. trus dia remove.. =(

aku sirius x marah klu nak putus.. cz aku da ready dr awal.. aku pon da penah kasi tau kalau da ade yang lain just kasi tau. but yang buat aku marah, bila dia trus menyepikan diri, membiarkan aku terus terkontang kanting.. aku juga malu sebab aku pernah mencintainya seorang pengecut macam tu.. adoi... sunggoh pondan la.. ;P

now aku da tak kisah sangat da.. klu otak aku terlintas namanya pon aku tak sedih. aku kini gembira dengan life aku.. aku da ade kerja.. da x bosan lagi.. rakan-rakan sekerja semua nya laki [boleh cuci mata].. gila-gila lagi. aku pun ade rakan-rakan on9 yang sudi terus berkongsi.. aku da tak perlu kan kehadirannya lagi.. cuma satu yang aku kesal. kenapa perginya dia tanpa sebarang penjelasan.. susah sangat ke nk kasi msg 'KITA PUTUS'??? lol

btw.. now dalam otak aku sekarang lebih runsing memikirkan leptop aku and modem aku yang perlu di baiki.. babe duit kot smua tu.. abis la smua duit aku melayang... pokai la aku.. ish.. cam ne nak soping raya macam ni.. hehehehee ;P

2 comments:

Peminat Katie Holmes said...

thanx for dropping a comment.
really appreciate it.

neway.chill2x. kumbang ada banyak ekor.

chibiehazs said...

haha.. baru tau.. kumbang banyak ekor.. hehe.. lin kali mau wat experiment la.. haha

Followers