Wednesday, July 28, 2010

berita gembira


yey hari ni hari yang paling gembira aku rasa.. mne tak nye.. petang tadi aku dapat sms dr USM. kata aku layak tuk ujian saringan tuk jawatan p.peg perpustakaan.. dalam happy ade gementar.. cuak smua pon ade.. huh akhirnye...

eleh baru ujian saringan je nak kecoh-kecoh kan aku ni.. ingat kan da dapat surat lapor diri.. blom kompem dapat tu ag.. dah.. dah g study.. hehehe.. yer la.. dlm kecoh-kecoh aku kasi tau smua org aku dapat pangilan saringan. de membe aku dah pun dapat pangilan lapor diri tuk jawatan yang sama kat uitm bandar penawar.. ermm mne tu ek.. hehehe somewere in jb klu tak silap.

to epin... TAHNIAH. best ye da de member sekuliah yang bakal start kje.. mesti member2 yang still study deg tu jelous same ko la epin.. hehehe..

hah pasal ujian aku ni pulak. 3/8 ni examnye... otak aku da beku tak study nak dekat setahun.. da lupe smua yg aku belajar dulu. ni kne start selongkar balik buku buku notes ni.. hehe.. nasib la aku blom lelong kat paper lama.. hahaha...

yang kurang best nye aku tak dapat nak kongsi kegembiraan aku dengan mr.dy aku. hah dia baru je lepas call aku semalam.. hurmm.. kne tggu dua mggu ag baru dapat share crita ni.. hahaha.. dah basi la jawbnye... hehehe..

oh pasal ape yang ak dok happy sangat ni ye.. mesti korang blur gan kesewelan aku ni.. walau pon yang aku dapat ni just ujian saringan.. tapi ni la ujian saringan aku yg pertama... sblom ni mne penah aku g interview ow exam tuk kerja gov ni.. so korang smua doakan aku lulus dan dapat kerje ni yer.. hehehe

2 comments:

zaza said...

xpe, insya allah nnt diorg call lg skali utk lapor diri.. wish u luck ;)

::AnEp:: said...

moge2 dpt la yer...

Followers