Saturday, July 17, 2010

reason: way only show ur face??

kalau korang perasan.. profil picture slalunye orang akan letak muka.. tak letak pic penuh.. penah tak agak kenape?

aku pon suka letak picture muka sahaja as profile picture.. yer la.. klu picture full macam mane orang nak cam.. muka jauh sangat... dah tu nampak kecik jer.. macam mane nak tunjuk muka korang yang habis handsome ow lawa tu...penat je kontrol ayu... hah so macam ne... alasan boleh pakai tak.. :D

tapi penah tak korang terfikir macam ni..



haha.. kantoi.. salah satu sebab aku display muka jer cz ni la.. hehe.. no one perfect kan...

1 comment:

Peminat Katie Holmes said...

haha, aku dah tgk. muka cun badan pulak style.

Followers